Επιχειρηματικα νεα

Η Binance πήρε έγκριση στην Κύπρο απο την Κεφαλαιαγορά και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ευρώπη.

Η Binance πήρε έγκριση στην Κύπρο απο την Κεφαλαιαγορά και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ευρώπη.

Το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, η Binance, έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ως Πάροχος Υπηρεσιών κρυπτοπεριουσιακών στοιχείων.

Η εγγραφή της ως Πάροχος Κατηγορίας 3 επιτρέπει στην Binance να προσφέρει υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών spot, πονταρίσματος και υπηρεσίας καρτών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κανόνων της ΕΚΚ που αφορούν την αντιμετώπιση ξεπλύματος χρήματος από παράνομες δραστηριότητες και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.


binance cyprus.jpeg



Η Binance Cyprus Limited εγκρίθηκε από την CySEC στις 20 Οκτωβρίου 2022.

Με ανακοίνωσή της η Binance αναφέρει ότι η έγκρισή της από την κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποτελεί ένα ορόσημο στις ρυθμιστικές προσπάθειες της Binance στην Ευρώπη ενώ έχουν γίνει αντίστοιχες ενέργειες Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Ο Changpeng Zhao (CZ), ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, σχολίασε: «Η Binance έχει μερικές από τις πιο εμπεριστατωμένες πολιτικές συμμόρφωσης για την AML και CTF στον κλάδο. Η αναγνώριση των προσπαθειών που έχουμε κάνει έχουν ως αποτέλεσμα και την εγγραφή μας στην Κύπρο. Η αποτελεσματική ρύθμιση που προστατεύει τους χρήστες και τονώνει την καινοτομία είναι απαραίτητη για τη συνεχή ανάπτυξη του κλάδου μας».

Ο Martin Bruncko Αντιπρόεδρος της Binance στην Europe, πρόσθεσε: «Η εγγραφή στην Κύπρο είναι ένα σημαντικό βήμα στην ευρωπαϊκή μας ανάπτυξή και είναι ένα ακόμη σημάδι της δέσμευσής μας στην περιοχή. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε την τοπική μας ομάδα στην Κύπρο και να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του τοπικού οικοσυστήματος κρυπτογράφησης».

Σημειώνουμε ότι η Binance είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο σε όγκους συναλλαγών ενώ πληροφορίες του Economy Today αναφέρουν ότι η ΕΚΚ βλέπει με θετικό μάτι να δημιουργηθεί ένα οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων στην Κύπρο, φτάνει να γίνει μέσα σε ένα σωστό και αυστηρό πλαίσιο.

Η παρουσία της Binance στην Κύπρο αναμένεται να αποφέρει και φορολογικά έσοδα στο κράτος ανάλογα με την επερχόμενη δραστηριότητά της στο νησί.

Source: 
ecomomytoday.sigmalive.com


Συχνές Ερωτήσεις για την Κυπριακή Εταιρία.
Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Επισκεφτειτε την κεντρικη ιστοσελιδα της KTC Business Consultants

Εισοδος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η ομάδα της ΚΤC Business Consultants Ltd σας παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη.

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο ή καλέστε μας στο +30 21 0873 7777 για Ελλάδα και +357 22 777020 για Κύπρο.


Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου της σελίδας μας
Επικοινωνία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα
συμφωνείτε με την
Πολιτική Απορρήτου
της σελίδας μας

Επικοινωνήστε τηλεφωνικώς
+30 21 0873 7777 για Ελλάδα
+357 22 777020 για Κύπρο
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More. That's Fine